Please sign in so that we can notify you about a reply
OPIS:
Hrskav i sočan tart sa franžipan kremom, koji smo ovoga puta obogatili pralinom, komadićima seckanog pečenog pistaća, i delikatnim musom od pistaća i bele čokolade.
Pistać i badem su sami po sebi veoma zahtevni i traže potpunu pažnju u pripremi. Od blanširanja, odvajanja opni, pečenja i pretvaranja u pastu, ove dve namirnice zatim koristimo u ovom izuzetno prefinjenom kolaču.
DOSTUPNOST: raspoloživo tokom cele godine.
Molimo Vas poručite željene proizvode minimum 3 dana ranije (72h).
ALERGENI: čokolada, jaja, orašasti plodovi, laktoza, gluten.
PORCIJE: mono porcija (1 osoba)
OSTALO:
Čuvati u rashladnom uređaju na temperaturi od 5°C. Rok upotrebe je utisnut na poleđini postolja ili 4 dana od isporuke. Za potpuni užitak izneti kolač na sobnu temperaturu petnaestak minuta pre konzumiranja.