Plaćanje i dostava

Kupac/Potrošač se obavezuje da će poručene proizvode platiti Vanilla Cakes PR na jedan od načina plaćanja:

  • gotovinom
  • kreditnom ili debitnom karticom
  • žiralno (pravna lica) – isporuka nakon uplate.

Kada porudžbinu izvrši pravno lice, Vanilla Cakes PR će na navedenu email adresu dostaviti predračun po kojoj će pravno lice izvršiti plaćanje. Vanilla Cakes PR je dužan da u roku definisanim profakturom od dana evidentiranja uplate,po izdatoj profakturi, isporuči poručenu robu.

Nakon izvršenog plaćanja Vanilla Cakes PR ispostavlja fiskalni račun Kupcima/Potrošačima za kupljene proizvode i vrši isporuku robe prema uslovima definisanim u porudžbini.


Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac/Potrošač je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe, proveri eventualna vidljiva oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe ukoliko roba ima vidljivih nedostataka. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi i robu nije vratio dostavljaču, Kupac/Potrošač je dužan da takvu robu ne baca, već da kontaktira zaposlene u online prodavnici kako bi robu preuzeli na osnovu dogovora sa Kupcem/Potrošačem. Prilikom vraćanja robe na ovaj način, Kupac/Potrošač je dužan da dostavljaču vrati i fiskalni račun. Bez fiskalnog računa nije moguće ostvariti povrat robe, zbog primene obrasca N1.


Način i rokovi dostava robe

Sve porudžbine se dostavljaju dostavnim vozilima Vanilla Cakes PR svakog dana od 9 do 20 sati. Najranije je moguće realizovati dostavu u roku od 48 sati od momenta porudžbine, s tim što je moguće izvršiti i rezervaciju dostave za period od najviše 10 dana unapred. Svaki Kupac/Potrošač ima pravo da ostvari samo jednu dostavu u toku dana, što se smatra pravilom dostave. Za slučaj da je Kupac/Potrošač izvršio više porudžbina u toku dana i rezervisao više termina za dostavu u toku jednog dana, smatraće se da je Kupac/Potrošač izvršio kršenje uslova internet prodaje, te Isporučilac može izvršiti blokadu korisničkog naloga ili ne izvršiti isporuku porudžbine.

Vanilla Cakes PR zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja, što istovremeno povlači sa sobom brisanje potrošača iz baze Internet prodavnice i onemogućavanje novih porudžbina. Vanilla Cakes PR zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja da bi isporukom robe mogao biti narušen fizički ili psihički integritet zaposlenih koji vrše isporuku robe.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


Dostava

Dostava se vrši na teritoriji: Vračar - 500 dinara, Stari Grad - 500 dinara, Novi Beograd - 1000 dinara, Zemun - 1000 dinara, Voždovac - 1000 dinara i Savski venac - 1000 dinara.