Prava i obaveze potrošača

Korišćenje internet prodaje i dostupnost

Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje internet prodaje Preduzetničke radnje Vanilla Cakes, na području Republike Srbije, odnosno web domena rs.

Usluge internet prodaje dostupne su na internet stranicama www.vanillacakes.rs , u daljem tekstu web sajt

Kupovina putem internet prodavnice može se koristiti bez naknada za korišćenje, a prema niže navedenim uslovima i pravilima. Ukoliko se odlučite za korišćenje Internet prodavnice, prihvatate obavezu da bezuslovno poštujete i da ste saglasni sa uslovima i pravilima koji su navedeni na internet stranici.

Vanilla Cakes PR će obezbediti najbolju ponudu usluga. Pristup na internet stranice Vanilla Cakes PR Internet prodavnice ponekad može biti otežan ili nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja, kao i u slučajevima nepredviđenih okolnosti. Vanilla Cakes PR će u najkraćem roku otkloniti razloge za ograničeni pristup stranicama Internet prodavnice.

Vanilla Cakes PR ne odgovara za sadržaj ponude, prenet putem linkova na druge internet stranice. Sadržaji na takvim stranicama su izvan kontrole Vanilla Cakes PR, te stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.


Način registracije Kupca/Potrošača

Za registraciju na Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina života.

Odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom registracije od strane Kupca/Potrošača je na Kupcu / Potrošaču.

Nastale promene u podacima, koje ste kao Kupac/Potrošač uneli prilikom svoje registracije, treba u što kraćem roku da ažurirate na Vašem korisničkom računu, odnosno obavestite nas o nastalim promenama putem e-mail adrese: [email protected]


Uslovi kupovine

Postupak i uslovi kupovine/prodaje robe putem internet prodaje,utvrđeni su kroz 4 (četiri) faze postupka i to: registracija, poručivanje, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučilac poručene robe je proizvođač Vanilla Cakes PR, iz radionice na adresi Slobodana Jovanovića 5, 11060 Beograd.

Vanilla Cakes PR svojim Potrošačima putem internet prodaje omogućuje kupovinu asortimana robe koja se nalazi u ponudi u trenutku isporuke robe. Lice starije od 18 godina, koje popuni tražene podatke i pošalje ih putem interneta na adresu [email protected] i izvrši registraciju sebe kao Potrošača, porudžbinom preko interneta bilo kojeg ponuđenog proizvoda, smatraće se da je obavio kupovinu.

Pravna lica mogu obaviti kupovinu putem internet prodaje i izvršiti registraciju sebe kao Kupca dostavljanjem sledećih podataka: PIB,matični broj preduzeća, rešenje o registraciji i broj tekućeg računa. Nakon dostavljanja traženih podataka, smatraće se da je pravno lice, kao podnosilac aplikacije, obavilo kupovinu.

Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om na dan porudžbine.


Uslovi poručivanja robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Dodaj odabrani proizvod se dodaje u potrošačku korpu.

Roba se smatra poručenom u trenutku kada Kupac/Potrošač prođe celokupan proces poručivanja koji se sastoji od rezervacija termina dostave, pregled porudžbine, način plaćanja, plaćanje i potvrda.

Na e-mail kojim ste se registrovali kao Kupac/Potrošač dobićete potvrdu da je porudžbina primljena od strane Vanilla Cakes PR, u suprotnom morate proveriti da li su odabrani proizvodi evidentirani kao kupljeni (nalaze se u „korpi“). Ukoliko ne dobijete potvrdu da je porud\bina primljena, morate ponoviti postupak poručivanja. Vanilla Cakes PR ne odgovara za neuspelo poručivanje robe.

Minimalna vrednost poručene robe putem internet prodaje, u koju vrednost se uračunava eventualni ostvareni popust, mora biti u visini od 1000,00 dinara, u suprotnom Vanilla Cakes PR dostava poručene robe neće biti realizovana. Ukoliko je vrednost poručene robe manja od 1000,00 dinara robu možete preuzeti u objektima maloprodaje koji su navedeni pri odredjivanju načina preuzimanja online porudžbine.